MILSY jest liderem w produkcji parzonych serków i kremów do smarowania na rynku słowackim oraz jednym z najlepszych producentów jogurtów owocowych. Firma powstała w 1954 roku, a w 1994 roku została przejęta przez austriackiego inwestora. Dziś zatrudniająca 300 pracowników przerabia 50 milionów litrów mleka rocznie i produkuje około 10 000 ton produktów. Średni roczny obrót wynosi ok. 42 mln. euro. Milsy eksportuje do Czech, Austrii, Niemiec i Węgier.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.