BRACIA PISKORKOWIE ADAM I ANTONI

Umów się
Opis
Produkty pod marką "BRACIA PISKORKOWIE ADAM I ANTONI" powstają z pasją i zaangażowaniem w rodzinnej firmie w zachodniej Małopolsce. Firma specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości produkcji żuru, barszczu białego i barszczu czerwonego oraz naturalnych soków i przetworów. Nasze produkty - owoc pasji i zaangażowania - wytwarzane są w oparciu o naturalne składniki. To co nas wyróżnia na tle innych producentów, to naturalny zakwas, który wyprowadzamy nieprzerwanie w naszej rodzinnej piekarni od ponad 85 lat. Warto dodać, że receptura na nasz topowy produkt ŻUR NA ORYGINALNYM ZAKWASIE przekazywana jest z pokolenia na pokolenie, sięgając aż do babci Katarzyny Piskorek, która była nie tylko źródłem inspiracji, ale również fundamentem naszej działalności. Jako rodzinna firma, podkreślamy nasze głębokie związki z regionem, ale jesteśmy dumni z faktu, że nasza marka stała się rozpoznawalna w całej Polsce, zyskując sobie zaufanie klientów przez lata. Nasze produkty goszczą na stołach rodzin w całej Polsce, a także u znanych i cenionych autorytetów kulinarnych. Nieustannie dążymy do utrzymywania wysokich standardów jakości, wierności tradycji i nieustannej innowacji, aby zaspakajać kulinarne oczekiwania naszych klientów. Potwierdzeniem jakości naszych wyrobów są liczne certyfikaty i wyróżnienia: „Jakość Tradycja”, „Poznaj Dobrą Żywność”, „Q PCBC”, Złoty Medal Targów Polagra czy prestiżowa „Perła 2024” w konkursie na najlepszy polski regionalny produkt żywnościowy.
Branża
Produkty spożywcze i napoje
Pokaż podobne firmy