W produkcji warzyw ważna jest dla nas tradycja oraz ekologia. Nasze produkty oznaczone są unijnym certyfikatem ekologicznym. Dzięki temu można mieć pewność, że są to towary pochodzące z upraw ekologicznych, wolne od pestycydów, GMO, antybiotyków i chemii. Stosujemy specjalne metody ochrony gleby i wody, a także nie korzystamy z chemicznych środków pielęgnacji roślin, nasion i sadzonek. Mamy certyfikowane: gospodarstwo rolne, kwaszarnię i zakład produkcyjny oraz zakład konfekcjonowania warzyw i kiszonek.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.