TempeHu to marka innowacyjnej czeskiej firmy specjalizującej się w produkcji tempehu. Naszym celem jest dostarczanie zdrowej, bezsojowej i bezglutenowej alternatywy dla mięsa. Chcemy wprowadzić na talerz zarówno tradycyjne, jak i mniej popularne rośliny strączkowe.
Produkujemy tempeh w najbardziej ekologiczny sposób, jaki znamy. Zrezygnowaliśmy z plastikowych worków do fermentacji, zastępując je blachami wielokrotnego użytku z kratkami ze stali nierdzewnej. Wszystkie składniki, których używamy są jakości BIO, a większość z nich pochodzi z naszego kraju lub Europy.
Odpowiadamy na potrzeby rynku, wprowadzając własne innowacje, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Oferujemy nie tylko świeży, schłodzony tempeh o długim terminie przydatności do spożycia, ale także nowy produkt – trwały tempeh w opakowaniu próżniowym, który można przechowywać w temperaturze pokojowej. Dzięki temu sklepy, które nie dysponują chłodniami mogą bez obaw sprzedawać nasz tempeh.
Jesteśmy otwarci na współpracę przy realizacji Państwa pomysłów. Tempeh to produkt o nieograniczonych możliwościach – rośliny strączkowe można łączyć z różnymi zbożami, orzechami i nasionami. Chcieliby Państwo własny, oryginalny przepis? Razem możemy to zrobić!
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.