Gotowanie i czekanie – znani sportowcy „pichcą”, a zwiedzający czekają, na co? …by dokonać publicznej degustacji wykonanych smakołyków. Kamil Sylwestrzak i Michał Janota, zawodnicy Korony Kielce, postanowili przyrządzić wykwintne policzki wołowe, duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki.
Wszystkie ekologiczne produkty potrzebne kucharzom dostarczają wystawcy targów EcoFamily. Jeszcze do godziny 16.00 w strefie gotowania z Vipami na targach ekologicznych dla rodziny swoje umiejętności kulinarne zaprezentują siatkarze z kieleckiego klubu Effecktor – Grzegorz Pająk, Rozalin Penchev i Andreas Takvam.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.