Nadchodzące VIII Międzynarodowe Targi Turystyki Wiejskiej i Agroturystyki AGROTRAVEL będą obfitować w spotkania merytoryczne. Wśród nich jest między innymi seminarium szkoleniowe „Wzmocnienie turystyki kulinarnej poprzez włączenie do jej ofert produktów ze znakiem „Jakość tradycja”, które odbędzie się 9 kwietnia (sobota) w hali G – sala 3.
W czasie spotkania zaplanowano blok wykładowy, warsztaty, blok dyskusyjny oraz degustację produktów wysokiej jakości. Podczas seminarium kompleksowo omówiony zostanie temat krajowego system wyróżniania żywności wysokiej jakości. Wśród prelegentów znajdują się: Izabella Byszewska - prezes Zarządu Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego, Jan Zwoliński– wiceprezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Kamila Łuczyńska-Wilczek z Polskiej Organizacji Turystycznej.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.