W miniony weekend w czasie targów EcoFamily swoich umiejętności kulinarnych dowiedli znani kieleccy sportowcy.
W specjalnie przygotowanej do pokazów kulinarnych Strefie Vip gotowali przedstawiciele Korony Kielce i Effektora. Grzegorz Pająk, Rozalin Penchev i Andreas Takvam z Effectora pokazali jak powinny smakować duszone żeberka wołowe z chrupiącą sałatką i belgijskimi ziemniaczkami. Fani siatkarzy i wszyscy ci, którzy przyszli zwiedzić targi EcoFamily stwierdzili jednogłośnie, że przygotowane przez sportowców danie było wykwintnie, niepowtarzalnie i wyjątkowe.
Równie pysznie zaprezentowała się przed Effectorem Korona Kielce. Kamil Sylwestrzak i Michał Janota, zawodnicy Korony Kielce, postanowili przyrządzić wykwintne policzki wołowe, duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki. Wszystkie ekologiczne produkty potrzebne kucharzom dostarczyli wystawcy targów EcoFamily, a dobrymi radami gotującym sportowcom służył profesjonalny i doświadczony kucharz.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.