Ciasta, pachnące jeszcze ciepłe pieczywo, tradycyjne przysmaki, aromatyczna kawa oraz słodkie lody. Aż 100 wystawców już od czwartku (15.10) prezentuje swoje osiągnięcia na III Targach Wyposażenia dla Piekarstwa, Gastronomii i Przemysłu Przetwórczego GASTRO-TECH, Salonie Alkoholi i Używek DRINK-PLUS oraz Międzynarodowych Targach Spółdzielczych. Gości przyciągają bez wątpienia liczne degustacje. Te targi to jednak także prezentacja oferty producentów i dystrybutorów maszyn wykorzystywanych w przetwórstwie artykułów spożywczych, sprzętu i wyposażenia placówek gastronomicznych. w Kielcach spotkali się mistrzowie kuchni, piekarze, cukiernicy, właściciele hoteli i restauracji oraz specjaliści ds. żywienia. Wystawa poświęcona jest szeroko pojętej gastronomii.
W ramach imprez odbywa się szereg wydarzeń towarzyszących między innymi Ogólnopolski Konkurs Baristów, zawody Latte Art oraz Konkurs wojewody świętokrzyskiego Bożentyny Pałki – Koruby Restauracja z Kuchnią Regionalną.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.