Aktualności
Zakład Przetwórstwa Mięsa „Matthias” wśród wystawców Targów Marek Własnych
Zakład Przetwórstwa Mięsa „Matthias" stawia na naturalność, świeżość i niepowtarzalny smak. Jak podkreślają przedstawiciele firmy: – Od blisko 35 lat trzymamy się żelaznej zasady, że odżywianie jest najlepszą inwestycją w samego siebie. Dlatego nie patrzymy na mięso jako materiał do produkcji. To dla nas niewyczerpane źródło inspiracji kulinarnych, sposób na codzienną radość jedzenia w zdrowym stylu.
„Matthias” to ekspercka wiedza o mięsie. Firma bardzo selektywnie dobiera dostawców surowca z okolic Lubelszczyzny, wędzi w tradycyjny sposób w wędzarniach opalanych drewnem i choć ciągle wdrażane są nowe rozwiązania, jej receptury pozostają niezmienne od wielu lat. Każdy etap produkcji jest restrykcyjnie kontrolowany.
W ofercie firmy „Matthias” można znaleźć między innymi wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe, tradycyjne specjały Lubelszczyzny oraz propozycje dla miłośników domowych smaków - takie jak pierogi, pyzy i kopytka. Bogaty asortyment zadowoli nawet najbardziej wymagające gusta.
Zakład Przetwórstwa Mięsa „Matthias" zaprezentuje je podczas Targów Marek Własnych. 6 i 7 listopada 2024 w Targach Kielce przedstawiciele będą prowadzić rozmowy kontraktacyjne z kupcami z Polski, Europy, Azji i Bliskiego Wschodu. Firma zgłosiła także produkty do konkursu dla wystawców Future Private Label. Więcej o konkursie w artykule Zgłoś produkt i zyskaj uznanie!
Targi Marek Własnych odbędą się 6 i 7 listopada 2024 w Targach Kielce. Więcej na targikielce.pl/future-private-labels. Wystawcy, zwiedzający i kupcy będą mogli wziąć udział w Forum Marek Własnych, które zostanie przeprowadzone 6 listopada w Targach Kielce. Wydarzeniu będą towarzyszyły kontraktacje firm z Afryki Północnej i Europy Środkowo-Wschodniej Xpand. Więcej: targikielce.pl/xpand
/MŚ/