Produkt z listy najzdrowszych na świecie podczas Targów EcoTime
22 listopada 2016
Natto to produkt otrzymywany z niemodyfikowanej genetycznie soi z plantacji ekologicznej, poddany naturalnemu procesowi fermentacji za pomocą bakterii Bacillus Subtilis Natto. Już w styczniu będzie się można z nim zapoznać podczas Targów Produktów Ekologicznych, Tradycyjnych i Naturalnych EcoTime w Targach Kielce
W Japonii natto zajmuje pierwsze miejsce wśród produktów poddawanych procesowi fermentacji. Można go także znaleźć na liście najzdrowszych produktów świata. Ze względu na swoje właściwości zdrowotne produkt cieszy się ogromnym zainteresowaniem nie tylko w krajach wschodnich ale również w Europie. To właśnie natto Japończycy zawdzięczają swoją długowieczność i zdrowy wygląd.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.